Problem med bloggen!

Jag ber om ursäkt att bloggen inte blivit uppdaterad på ett tag. Har haft problem med bloggen. Men nu verkar det fungera igen. :) Jag ska uppdatera lite mer i morgon.

God natt!

Bilder på produkterna

Kom på att jag troligtvis inte lagt upp alla bilderna på arrangemangen och dekorationerna så de kommer här. Kommentera gärna!



Tomtearrangemang



Välgjort tomteljus.



Tomtar att sticka i ljus. Det är de som sitter i ljusen på
arrangemanget ovanför. Säljs i två-pack och fyra-pack.



Ljusarrangemang med spiralljus.
Spiralljusen säljs även i tre-pack.



Sött arrangemang i julrött.



Söta välgjorda dekorationer.



Härligt arrangemang, ser mysigare ut i verkligheten. :)



Sött lila arrangemang med doft dekoration.



Fint lila pärarrangemang.






Gränby marknaden

Hej!

Det var kul att träffa mycket trevligt folk på marknaden på Gränby Centrum. :) Var väldigt trött efter marknaden och tackar den räddande ängeln Sofie för hjälpen med skjuts och att packa upp/ner allt samt att hon var med under marknaden! Jag ser framemot att komma ut på julmarknader och sälja. Har inte bokat in alla marknader ännu men hoppas på att vi ska komma fram till vilka marknader vi ska vara med på i slutet av veckan. Jag säger vi för att troligtvis kommer min syster eller Sofie vara med och hjälpa mig under marknaderna. Men har just bokat plats på Östhammars skyltsöndag som är nu på söndag 27/11 mellan klockan 15-19. Ni är välkomna att komma förbi då, brukar vara mysigt med skyltsöndagar. Dessutom ska jag nu snart sätta mig och gå igenom vad jag ska ha med på UF-marknaden som skolan annordnar imorgon samtidigt som vi har öppet hus mellan 18-20. Det är på Stora Torget i Uppsala antingen utomhus eller i Thoren Business Schools lokaler. Eftersom jag åker buss kommer jag inte få med allt utan måste välja vad jag ska ta med. Lämna gärna förslag på vad ni helst skulle vilja se. :)

Jossan 

Marknad på Gränby Centrum

Var iväg i helgen på en liten dansresa norrut så har därför inte haft möjlighet att skriva något inlägg. Kom hem nu på morgonen. Snart kommer Sofie som ska hjälpa mig med lite skjuts och finnas med mig på marknaden på Gränby Centrum. Hon är en ängel som ställer upp och hjälper mig idag. Min syster skulle också ha hjälpt mig idag men hennes jobb behövde henne på ett 14 timmars pass. Men hon hjälper mig mycket med arrangemangen och hon kommer finnas med på andra marknader senare. Nu måste jag fixa det sista innan det är dags att packa bilen och åka in till stan igen.

Vi hörs lite senare!

Jossan

Bilden

Nu kommer kvällens bild. Ber om ursäkt att den kommer så sent. Det är otroligt mycket att göra i skolan just nu men förhoppningsvis blir det snart bättre igen. Lämna gärna en kommentar.




God natt!

Jossan


Almost there

Halloj!

Ännu en dag lider mot sitt slut och jag har lite spännade saker att berätta för er. Igår fick jag hem mina visitkort, blev väldigt snygga tycker jag. Jag ska försöka få upp en bild på dem senare. Idag har jag handlat in det sista sakerna som saknades och nu är äntligen alla arrangemang kompletta! Ska bli så roligt att äntligen få sätta igång med marknaderna, med start nu på söndag på Gränby centrum. Jag håller på att kolla runt på datum och så för julmarknader här i trakten också. Men det är svårt att tajma allt eftersom jag jobbar på sidan om allt.

Minst en bild på ett arrangemang kommer upp ikväll, så kika in lite senare igen! Och glöm inte att kommentera, vill höra respons från Er!

Kram
Jossan


Nya bilder, äntligen!

Verkar som jag har lite dålig koll på hur fort tiden går när man har roligt. Min syster har varit gullig och hjälpt mig att greja idag igen. Hon har hjälpt mig massor att packa arrangemangen inför Gränby marknaden som är på söndag. Hon har även bollat ideér på arrangemang. Tog en del kort men blev inte helt nöjd med alla bilder så jag ska ta om några i morgon. Är svårt att visa hur fina arrangemangen faktiskt är på bild. Det ser så mycket "hårdare" ut på bilderna. Men här kommer i alla fall lite efterlängtade bilder. Ge gärna kommentarer på bilderna.

God natt








Glöm inte att kommentera! :)


Måndag kväll

I morgon går jag i skolan igen, har dessutom ett hål på ca 4 timmar som jag tänkte ta och utnyttja till att köpa in de allra sista sakerna som behövs för att kunna göra klart arrangemangen. Det är mest små grejer och en hel del grus som ska köpas in för att få klart det sista. Eftersom ideérna är klara men materialet saknas kommer det gå fort att få ihop arrangemangen bara det är inhandlat. Så jag törs nästan lova att det kommer ett gäng bilder i morgon kväll. Vill inte lägga upp bilder på halvklara arrangemang. Ska bli spännande så åter igen ha lite tålamod.

Vi hörs i morgon kväll, troligtvis med ett gäng bilder som jag gärna vill ha lite kommentarer på. :)

Jossan

Fars dag

Hela kvällen har jag spenderat med mitt företag med ett litet avbrott för att fira pappa på farsdag och äta lite tårta. Jag har satt ihop olika arrangemang, räknat vad som mer måste köpas in samt gjort hela budgeten klar! Just nu är hela tv-rummet fullt av arrangemang och ögonen går i kors. Känns som jag kommer drömma om siffror och ljus inatt! Men kul är det och imorgon ska jag försöka få ännu mer gjort. Jag har tyvärr inte hunnit tagit några bilder, men det kommer jag lovar!


Söta drömmar

Jossan


Fredagskväll!

Hej!

Äntligen fredag! Var iväg till Ett litet rum idag och handlade lite till för att få till fina arrangemang. Känner mig jätteinspirerad vilket värkar ha smittat av sig på min bror som börjat komma med förslag på ljusarrangemang. :) Idag är det bara jag och min bror hemma, så vi ska se till att ha lite fredagsmys med film och hans nya stora intresse Idol. Men om jag får lite tid över och hinner fixa arrangemang så dyker det upp bilder.

Hoppas om inte annat att få upp fler bilder i morgon efter jobbet. Men jobbar mitt 12 timmars pass i morgon så får se hur pigg och inspirerad jag är när jag kommer hem. :)

Dessutom börjar det närma sig för första marknaden som jag ska vara med på. Den är på Gränby Centrum, jag har fått söndagen den 20/11 som min dag att delta. Marknaden är 12-16. Om det är någon som har lust får ni gärna besöka mig där och då kanske jag har med mig lite förstärkning! :)

Hörs snart igen! Ha en trevlig fredagskväll! :)

/Jossan

Torsdag

Idag har jag handlat in lite nya saker till arrangemangen. Så nu ska jag ta tag och göra lite fler arrangemang, det fattas bara lite sand, men det ska jag försöka fixa fram imorgon. Det är mycket som ska fixas nu samtidigt som jag ska sköta skolan, men det är bara kul och vila det kan jag göra när jag blir gammal! ;)

Nu ska jag åka iväg och dansa, så kommer tillbaka med nya tag imorgon!

Ha det bäst tills dess!

//Jossan


Äntligen

Efter några timmars pysslande har vi äntligen lyckats skapa några arrangemang. Jag och min syster har även fått nya ideér och jag behöver köpa in lite saker för att komplitera då det saknades färg osv på gruset. Men nu känns det verkligen att företaget har kommit igång och jag bara längtar tills Gränby marknaden den 20 november!

Bjuder på två bilder efter dagens skapande:

  

Jag kommer förhoppningsvis kunna lägga upp lite fler bilder imorgon, så håll utkik. Och glöm inte att lämna en kommentar också!

God natt, kom ihåg att imorgon är en ny dag!

Jossan 

 


Låt kreativiteten spruta

God kväll!

Ska precis sätta igång och skapa arrangemangen. Hoppas att jag hinner med att göra några styckna och förhoppningsvis kommer bilderna upp senare ikväll!

//Jossan


Tisdag

Hej, just nu sitter jag i skolan och ska vänta på en kompis. Men när jag kommer hem så ska kreativiteten sprudla. Har en massa olika ideér på olika arrangemang som jag måste prova att sätta ihop. Ska ta lite hjälp av min lillasyster Ida också.

Så ikväll har jag tänkt visa er vad jag åstadkommit. Så glöm inte att kika in! :)

Ses senare!

//Jossan


Ny vecka - nya tag

Hej! Nu går vi in på en ny vecka, vilket innebär nya tag för företaget. Jag har idag fått hem lite nya grejer, jag blev dock inte helt nöjd med allt eftersom färgen inte var som den skulle, så butiken Ett litet rum var snäll och dog dem istället. Tack Maud!

Denna vecka har jag tänkt ägna mig åt att skapa fler arrangemang, och inom kort kommer det komma upp flera bilder!

Har ni några frågor eller kanske är ni sugna på att köpa ett arrangemang? Kontakta då mig: [email protected].

Ha det så bra så hörs vi senare!

Jossan


Marknad Gränby centrum

Hejsan!

Jag har nu fått reda på vilken dag jag ska stå på gränby centrums UF-marknad. Det blir söndagen den 20 november 12-16 och jag kommer då sälja ljusarrangemang, men även delar så att du kan skapa ditt egna arrangemang. Välkommezn förbi!


Dessa delar finns det möjlighet att köpa då.

Trevlig kväll!
/Jossan


Jularrangemang

Hej! Jag har nu hunnit med och göra det första arrangemanget. Börjar så här någon månad innan jul självklart med ett jularrangemang.

Detta söta arrangemang passar både att ge bort i present, eller varför inte ställa på bänken och tända för att få den här härliga julkänslan?

//Jossan


RSS 2.0